Företagsmassage Stockholm

Som arbetsledare borde du vet att en medarbetare som är smärtfri är mer produktiv och utför ett bättre jobb. Att ge sina anställda chansen att ta hand om sin kropp kan göra stor skillnad i både arbetsmiljön då alla är gladare och därmed också resultaten. Hör av er till oss om ni är intresserade.

KD General Blog Image

Ta en titt på dina medarbetare på kontoret. De som inte är hemma med sjukt barn eller ute på en extra lång lunchpaus sitter antagligen hukade framför sina skärmar med en kroppshållning som avslöjar var tankarna är. Det spelar ingen roll hur intressant ett jobb är, förr eller senare så kommer man att uppleva en viss tristess då miljön alltid förblir densamma och man inte ser någon större anledning att ta sig ur stolen. Vakna! Det här är en situation som kan leda till en ond cykel med låg produktivitet som resultat.

Smarta arbetsledare vet redan att motion, företagsevent, och bra ergonomiska möbellösningar är viktiga för att arbetsplatsen ska engagera och inspirera. Hos oss Napralogica så hittar du experter på naprapati, friskvård och massage som kan se till att onda ryggar, stela nackar, och sura miner byts ut mot en bättre tillvaro där man faktiskt trivs på jobbet och är produktiv. Med företagsmassage på schemat så kommer folk att skynda sig tillbaka från rasten och räta lite extra på ryggen med tanke på vad som komma skall… Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt förslag om hur vi kan hjälpa ditt företag att må bättre!

Friska och nöjda medarbetare

Alla företag vill ha friska och nöjda medarbetare. De som arbetar på kontor, på lager, i kök, eller andra platser med hårda golv, är inte bara viktiga länkar i produktionskedjan, de är också livs levande reklampelare för företaget. Då personalen trivs så talar de gärna om sitt jobb på fritiden och det leder till ett gott rykte som kan vara ovärderligt. Hur ska man då få friska och nöjda medarbetare? Det är förstås viktigt att investera i bra möbler, i arbetsredskap som fungerar, och att se till att det finns möjlighet för ett engagemang vad gäller frågor om utveckling och mål. Förutom detta så är friskvård på jobbet ett område som alltfler upptäcker som nyckeln till en lyckad arbetsplats.

Kan vem som helst massera?

Nu tänker du kanske att vem som helst kan knåda nackar och ryggar för att öka blodcirkulation och välbefinnande på arbetsplatsen, och visst kan de allra flesta lära sig grunderna i massageterapi. Det är dock viktigt att förstå att professionell företagsmassage är något som måste utföras av en certifierad massageterapeut eller naprapat som kan bedöma vad olika personer har behov av. Då personalen får ett verkligt engagemang så betyder det mycket. Trots att man kan se företagsmassagen som en slags gruppaktivitet där alla inkluderas så får ju varje person individuell uppmärksamhet, och det ger mycket mer än då man kanske sitter i ring och talar om positivt tänkande. Med företagsmassage så kommer det positiva tänkandet i takt med själva massagen och de goda råd som man får för att sitta och röra sig på ett bättre sätt, både på jobbet och på fritiden.

Regelbundenhet är A och O

Ett engångsevenemang med massage på företaget kan vara spännande och intressant men det är viktigt att förstå att man uppnår bäst resultat med regelbundenhet. Då du behöver företagsmassage i Stockholm så finns vi här med expertkunskaperna som behövs för att skapa en plan där man jobbar på ett målmedvetet sätt. Ny energi och välmående upplevs redan efter det första tillfället och detta förstärks sedan med varje massagetillfälle. Nu kan man inte säga att samma plan kommer att fungera likadant för varje arbetsplats. Vi skräddarsyr givetvis massagen utefter era behov och önskemål och med tanke på varje medarbetares unika situation.

Något som alla tjänar på

Det är sällan som man kan göra saker på jobbet som alla tjänar på. Antingen så är det cheferna som får sin vilja igenom eller så måste man ge efter för personalens önskemål. Med företagsmassage i Stockholm så blir alla glada och nöjda. Det här är friskvård som är avdragsgill och det är den typ av aktivitet som de allra flesta är intresserade av. Ett företag som satsar på sina anställdas välmående har otroligt mycket att tjäna på detta i form av färre sjukskrivningar, en bättre och produktivare arbetsmiljö, och en positivare känsla på jobbet. Varför göra det hela svårt? Anordna med massagen direkt på kontoret eller skicka medarbetarna till vår klinik i Stockholm för professionella massagebehandlingar som gör gott för kropp och själ.

Allt material på denna sida skyddas enligt svensk lag och kopiering av hela eller delar av innehållet utan källhänvisning till denna sida kommer att lagföras. Vi använder Copyscape för att kontrollera halten av kopierat material.

  • Få exklusiva erbjudanden

Obligatoriskt

KOM IGÅNG

Bli smärtfri redan idag

Kontakta oss på naprapatkliniken Kroppsdetektiverna så hjälper vi dig vidare.

Boka tid