Naprapatbehandlingar Stockholm

Behandlingar

Vi har flera olika typer av behandlingar för att du ska kunna välja det som hjälper dig bäst, vi skräddarsyr även behandlingarna efter ditt specifika behov för att uppnå bästa möjliga resultat.

Våra behandlingar

Mammabehandling

half-img-mammabehandling-1

Mammabehandlingen är för dig som fött barn – oavsett om det är länge sedan eller nyligen. Kanske har du fött med kejsarsnitt och fått ont i axlar eller ländrygg efter förlossningen? Vi visar dig hur snittet påverkar din funktion och behandlar snittet så att smärtan i rygg och axlar försvinner!

Läs mer

Naprapatbehandling

naprapat-stockholm-behandling

Naprapatbehandling riktar sig mot dig som har besvär i rörelseapparaten och är vår vanliga behandling som täcker in alla besvär förutom vissa specifika. Kanske har du ont i ryggen, axeln eller besvär med andningen? Eller har du kanske besvär med strålande smärta i arm eller ben. Då är detta behandlingen för dig.

Läs mer

Medicinsk laser

Medicinsk laser

Medicinsk laser riktar sig framförallt mot dig som har konstaterade benmärgsödem eller besvär så som symfysit eller inflammation i muskel/sena. I denna behandling kombinerar vi medicinsk laser med vår vanliga manuella behandling för att uppnå ett så bra resultat som möjligt.

Läs mer

Funktionell neurologi

naprapat behandlar patient med funktionell neurologi

Funktionell neurologi använder vi oss av i alla våra behandlingar för att behandla orsaken till besväret istället för att fokusera enbart på symptomet. Det är få kliniker som har samma bredd som vi inom detta område. Denna kategori ingår alltså i Mammabehandling, Naprapatbehandling, Medicinsk Laser samt Stötvågsbehandling.

Läs mer

Stötvågsbehandling

naprapat ger stötvågsbehandling

Stötvågsbehandling riktar sig primärt mot dig med besvär som innefattar inflammation/irritation av sena i till exempel axeln, armbågen, hålfoten eller hälsenan. Vi kombinerar även med vår manuella behandling för att uppnå ett så bra resultat som möjligt.

Läs mer

16+

År i branchen

9000+

Kunder

2

Antal anställda

1

Antal städer

  • Få exklusiva erbjudanden

Obligatoriskt

KOM IGÅNG

Bli smärtfri redan idag

Kontakta oss på naprapatkliniken Kroppsdetektiverna så hjälper vi dig vidare.

Boka tid