Naprapatbehandling Stockholm

Naprapatbehandling

Kroppsdetektiverna förebygger och behandlar funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelse- och stödorganen. Genom att behandla muskler, nerver och leder uppnår vi bättre funktion och rörlighet i hela kroppen. Denna helhetssyn är själva kärnan i naprapatin.

Naprapatbehandling

En typisk naprapatbehandling hos oss på Kroppsdetektiverna varar upp till 40 min. Vi anser att tiden för en behandling egentligen saknar betydelse, utan att det är effekten av behandlingen som är det viktiga. En naprapatbehandling skall inte jämföras med en massagebehandling exempelvis.

En behandling hos våra naprapater i Stockholm är både effektiv och effektfull. Naprapatbehandlingen börjar med att du som patient får berätta om dina besvär för att vi tillsammans ska hitta orsaken till just DINA besvär. Platsen för orsak är mycket sällan på samma plats som där du har ont. Därefter gör vi olika diagnostiska undersökningar för att kunna ställa en diagnos. När väl diagnosen är fastställd så skapar vi en behandlingsplan, och den innehåller bl.a antalet behandlingar som krävs, vilket mellanrum mellan behandlingstillfällena och vilka verktyg eller övningar som kommer att användas.

Vilka besvär behandlar naprapaten?
Vi behandlar smärttillstånd som; nackspärr, spänningshuvudvärk , spänningsutlöst yrsel, tennisarmbåge, musarm, nackvärk, skulderbladssmärta, smärta i axelleden, ländryggssmärta-, ischiassmärta, löparknä, hopparknä, hälseneinflammation, och hälsporre är några exempel på besvär man kan framgångsrikt få hjälp med hos någon av våra naprapater.

Hur arbetar naprapater?
Naprapater behandlar genom att främst använda sina händer i syfte att uppnå bättre rörlighet och funktion i patientens nerver, muskler och leder och i slutändan hela patientens kropp och själ. Detta kallas för ett holistiskt tankesätt där naprapaten använder sin djupa kunskap inom ortopedisk medicin tillsammans med breda kunskaper inom ergonomi, kosthållning samt biopsykosociala ämnen som alla ligger till grund för den moderna naprapatin, och som gör att naprapatin idag är den största yrkeskåren idag inom avancerad manuell medicin.

Våra naprapater har ett flertal behandlingsmetoder där manipulations- och mobiliseringstekniker kombineras med massage, aktiv stretching, medicinsk laser, stötvågsbehandling, nervmobilisering, TENS/NMES elektrisk muskelstimulering eller rehabilitering/hemövningar. Behandlingen följs vanligen upp med individuella träningsprogram och/eller råd om förändrade arbetsställningar.

Kroppsdetekiverna är de givna naprapaterna i Stockholm när du vill uppleva smärtfrihet så snabbt som möjligt.

naprapat-stockholm-behandling

16+

År i branchen

9374+

Kunder

2

Antal anställda

1

Antal städer

  • Få exklusiva erbjudanden

Obligatoriskt

KOM IGÅNG

Bli smärtfri redan idag

Kontakta oss på naprapatkliniken Kroppsdetektiverna så hjälper vi dig vidare.

Boka tid