Kroppsdetektiverna Stockholm

Om Kroppsdetektiverna

Välkommen till Kroppsdetektiverna

Kroppsdetektiverna är det moderna företaget inom manuell terapis absoluta framkant, med klinik i Stockholm. Vi använder oss av banbrytande behandlingsmetoder för att korrigera även de mest komplicerade besvär i rörelseapparaten. Terapeuterna hos Kroppsdetektiverna utbildar sig konstant för att hela tiden ligga i den absoluta framkanten vilket även avspeglar sig i att våra patienter reser till oss från landets alla hörn, och ibland även från utlandet.

För att arbeta hos oss behöver man inte vara leg naprapat, utan kan även vara leg fysioterapeut eller leg kiropraktor. Här sätter vi inte din nuvarande utbildning i första hand, utan din vilja att vidareutbilda dig och bli en av manuell terapis absolut vassaste Kroppsdetektiver.

img-1

Företagets mission

Genom att erbjuda högkvalitativa behandlingar genom lättillgänglig bokningstjänst ska Kroppsdetektiverna verka för att fler människor ska få uppleva smärtfrihet och framförallt prestera bättre – inom idrott såväl som i arbetslivet. Det är vad ett besök hos Kroppsdetektiverna leder till.

Våra löften till våra patienter:

  • Vi ska alltid ha nöjda patienter
  • Vi baserar våra behandlingar på vetenskap och beprövad klinisk erfarenhet.
  • Vi lovar att alla patienter behandlas lika och får ett engagerat och professionellt bemötande.

Vår vision

Kroppsdetektiverna ska vara ledande i Sverige vad gäller kompetens inom behandlingsmetoder och nöjda patienter!

Vår strategi är att kontinuerligt söka oss utanför Sverige för att gå exceptionellt högkvalitativa utbildningar hos världsledande terapeuter. Att vi redan är på väg att bli ledande i Sverige vad gäller behandlingsmetoder påvisas genom att våra naprapater föreläser för andra terapeuter, både nationellt och internationellt.

16

År i branchen

9000+

Kunder

2

Antal anställda

1

Antal städer

  • Få exklusiva erbjudanden

Obligatoriskt

KOM IGÅNG

Bli smärtfri redan idag

Kontakta oss på naprapatkliniken Kroppsdetektiverna så hjälper vi dig vidare.

Boka tid