Bli smärtfri idag - med moderna metoder

Vi på Kroppsdetektiverna strävar alltid efter att vara i framkanten med våra manuella metoder och erbjuda dig som patient bästa möjliga behandling. Hos oss får du det senaste inom manuell medicin.

KD General Blog Image

Vi får ofta frågan vad som är skillnad mellan sjukgymnast, naprapat och kiropraktor. Alla dessa yrkesgrupper är utbildade för att hantera olika typer av smärtproblematik, och inom de olika yrkesgrupperna är skillnaderna större än den är mellan yrkesgrupperna som sådana. Vi naprapater har en bred utbildning och kan hantera de flesta typer av smärtproblematik som uppstår ur muskler och leder. Vid ett besök hos oss kan du vara säker på att vi lyssnar på DINA problem och gör allt för att du ska bli smärtfri.

Vårt motto är för oss en självklarhet. Du ska inte behöva gå många gånger för att bli smärtfri, utan vi gör vårt yttersta för att du ska kunna bli smärtfri efter några få besök hos oss. Vi använder oss av moderna, totalt riskfria och smärtfria behandlingsmetoder där vi är unika i Sverige, och kanske i Norden, med de kunskaper vi besitter. Vi utbildar oss konstant för att hela tiden ligga i framkant och för att kunna göra så många som möjliga smärtfria och därmed en ökad livskvalité.

Därför är den senaste forskningsrapporten om naprapati och manuell medicin inte en direkt nyhet för oss – läs den här. En studie utförd i Blekinge konstaterar att manuell terapi är bättre ett konventionell besök hos en ortopedkirurg vid olika typer av vanliga muskuloskeletala besvär i framför allt axel/arm och knä/fot.

Vi söker fler medarbetare som vill arbeta hos oss. Är du naprapat, kiropraktor eller sjukgymnast? Då har vi plats för dig!

  • Få exklusiva erbjudanden

Obligatoriskt

KOM IGÅNG

Bli smärtfri redan idag

Kontakta oss på naprapatkliniken Kroppsdetektiverna så hjälper vi dig vidare.

Boka tid